Najnovšie recenzie zo sekcie Infrasauny a sauny
- Ďakujem firme Belatrix, že som uvidel, ako to bude vyzerať s kvalitou, keď už budú makať len chlapci z Ďalekého východu. Vlastne už je to tu, na spodnom dieli vytrčali kovové spony z lištičky do vzduchu namiesto toho, aby boli nastrelené správne do spodného dielu, na prednom žiariči chýbala skrutka na uchytení kábla, na bočných paneloch chýbali kde tu podlažné dorazy, sedaciu lavicu som nemohol podsunúť pod ochrannú mriežku zadných panelov, musel som ju zdemontovať a uchytiť vyššie. Najlepšie bolo, že po zapnutí sauny nefungoval ľavý bočný keramický žiarič - nemal uzavretý obvod. Takže saunu odsunúť od stien, prekontrolovať všetky káble, nakoniec stačilo len silnejšie spojiť konektory.
radšej si kúpte saunu aj s montážou, ušetríte kopec nervov, ja som ju staval namiesto 2 hod 4 hodiny. Teraz ale všetko funguje na parádu, som tam 3x do týždňa, fullspektrálne žiariče sú super.
- Konečne výrobok ktorý je dielensky presný, na montáž jednoduchý a hlavne užívateľsky perfektný.
- velmy dobré
- priestranná
- rýchlo sa zohreje
Sauna je priestranna pre 2 ludi, aj vyrera dobre. Mame ju umiestnenu v zimnej zahrade.
- Som spokojný
- Neobsahuje vaničku na pot
- Je to super až na materiál veľmi slabý
- Jednoduché a rýchle použitie
- rýchlo sa vyhreje
- turmalínové kamene
- fullspektrálne žiariče
všetko ok, funguje super
- dobre vyzerá
- kryt je už v cene
- cerkom jednoduchá montáž
potíme sa aj so ženou :-), na terase sauna vyzerá vkusne. sme spokojní s kúpou.
- So všetkým sme spokojní.
Rozmýšľali sme nad jednomiestnou, ale miesto sme mali, tak sme objednali 2+. Malý rozdiel v cene však priniesol veľký rozdiel v komforte. Stojí to na zváženie. Jednoduchá a rýchla montáž.
Nadmerná spokojnosť
- Lk
Super sauna,rychlo sa da poskladat,velmi rychlo sa zohrieva ,proste dobra vec som veĺmi spokojná,odporucam.
Easy to install, very fast to warm up, 2 people can fit inside comfortable
- Skladne aj v panelakovom byte.
- Mala spotreba
Zrojove kable k svetlu v saune trebalo prehodit na iny spinac.
- Jednoduché, rovnomerné rozloženie žiaričov.
- Vysoká spokojnosť
perfektna vec jednoducha montaz a super cena a kvalita
- Dobra spotreba,dizain ok
Produkt na sklade nebol.... Škoda
Zobrazujem 61 - 80 zo 241 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...13 Ďalšie »