Najnovšie recenzie zo sekcie Infrasauny a sauny
Infrasauna funguje výborne
- pekny dizajn
- relativne jednoducha montaz, je to v podstate skladacka
pekne sa potime :-)
- Rýchla a jednoduchá montáž
- Neviem
- na jednomiestnu saunu je priestranna
- celkom kvalitne spracovanie
- ziarice su rozmiestnene dostatocne
- kvalite ziarice
- zatial neregistrujem ziadnu
sauna splnila, co som od nej ocakaval
- masivna sauna, presna a s red glas ziaricmi za vynikajucu cenu
Dlho som hladal a nasiel. Diky moc chalanom za rychlu montaz a diky moc za skvelu komunikaciu s obchodom. Z mojej strany max. spokojnost.
- zdravie
- pekný dizajn
- žiariče sa zohrejú relatívne rýchlo
- svetelná terapia
- ionizáror
- zatiaľ nič
sauna funguje skvele, so synom sme ju aj relatívne rýchlo poskladali cca za vyše hodinku, hladali sme s karbonovými žiaričmi a rozhodli sa pre túto, všetko funguje ok, radío hrá :-)
- Maximálna spokojnosť
- Žiadna
- Dobre vyzera
Kvalitna sauna
Infrasauna san marino má oproti iným saunám pre jednu osobu najmenšie rozmery ale postačuje k splneniu účelu
- Vhodne rozmery do nášho priestoru. Jednoduché ovládanie.
- kvalitnejšie žiariče, ako iné lacné značky
- Kvalita prevedenia
- pozitivne ucinky na zdravie
- moderny dizajn
pozitivne ucinky na zdraví, moderny dizajn
- Zatiaľ 100% plní svoju úlohu
- kvalitné karbónové žiariče
- pekný dizajn
- rýchle dodanie
sme veľmi spokojní, pri týchto nízko-elektrosmogových žiaričoch je to najlacnejšia voľba, v porovnaní napríklad s clearlight vychádzala táto rohová sauna oveľa lacnejšie. montáž nie je v cene, ale dá sa doobjednať, čo sme nakoniec nevyužili a dvaja sme ju zmontovali za hodinu a pol.
Rýchla a jednoduchá montáž.
Sauna sa rýchlo vyhreje a termostat pracuje výborne. Kvalita spracovania je tiež na dobrej úrovni.
- nízke prevádzkové náklady a vysoká efektivita domáceho wellnesu
Kúpili sme infra do 3,5 izbového bytu. V pohode sa zmestí do komory prerobenej na izbu. Pochvaľuje si celá rodina. Osobne sa jej neviem nabažiť a doprajem si momentálne saunovanie 5 x do týždňa po 45 min. Tento tip infra sauny z vlastných skúseností ODPORÚČAM!! Paráaada. Montáž jednoduchá. Ďalšou výhodou je doručenie v troch ľahších balíkoch, namiesto dvoch ťažších ako u ostatných tipoch. Dva sa v pohode vmestili do výťahu. Tretí najväčší som musel rozobrať a po jednom kuse sa už zmestil do výťahu. Jednotlivé dieli sú veľmi ľahké na prenos. Takže nepotrebujete nikoho otravovať z vynášaním balíkov po schodoch a v pohode sám si saunu môžete zložiť ako Lego :-)
Na obrázku som si všimol, že je ešte starý tip z roku 2018. Nový tip sauny je rok september 2019 a má už ionizátor, mp3 a vyhrievanú podlahu. Zvolil som karbónové žiariče nad keramickými kvôli lepšej efektivite hrejivosti , ktorá je síce pomalšia ale precíznejšia. Aj životnosť je dlhšia. Namotal ma na karbónové žiariče klient, ktorý je so svojou infra saunou od Marinexu už dva roky veľmi spokojný. tak som išiel na istotu a dobré recenzie.
- Elegantná pre sklená
Trochu chýba ziarič na presklennej strane.
Super sauna dáte si ju do izby nemusíte nikam chodiť po welnesoch
Zložiť saunu dá zabrať 3 skúseným ľuďom. Založiť poslednú - pravú stranu bola poriadna fuška. Založiť ju do všetkých 3 spojov na pravej a 3 spojov na ľavej stene sauny sa podarilo až po priskrutkovaní spojenej zadnej, ľavej a prednej časti o podlahovú časť sauny. Spojenie kabínky s podlahou nie je vôbec doriešené, musíte si ho vymyslieť sami. Pozor na vyváženie podlahy do vodorovnej polohy.
Spojenie elektrických káblov bola hračka.
Drevo, z ktorého je sauna
zhotovená, je mäkké, poškodí sa aj nechtom.
Chýbal mi manuál na používanie sauny - dľžka saunovanie, kedy nie je vhodné, na čo je vhodné saunovanie, pri akej teplote...
Sauna funguje.
- odporúčam
Zobrazujem 121 - 140 zo 241 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Ďalšie »