Najnovšie recenzie zo sekcie Infrasauny a sauny
- Cena, Rozmery, Kvalita materiálu, Ľahká montáž
- Nič
- Sauna je výborná, všetko funguje tak jak má, sme max. spokojný.
- pohodlna pre dve osoby, vyhrievanie aj zo spodu od noh
- zatial nic
splna svoj ucel, vseobecna spokojnost
- pozitivne ucinky na zdravie
- moznost volit teplotu saunovania a cas v sirsom rozsahu
- v baleni je aj Ionizator a "ozonovac" vzduchu
- moderny dizajn
- do sauny sa nezmestia dve dospele osoby tak aby mali aj nejake pohodlie - ak tak 1 dospela + jedno dieta
- dlha doba vyhriatia sauny - napr. na 55`C trva az 40min.
- pri skladani sa vyskytla nepresne osadena vodiaca drazka - takze bolo nutne posunut a zasrobovat ju
- FM radio je takmer nepouzitelne {1-2 stanice vo vnutri domu}
- sklenene dvere su dost prehnute a tesnenie na nich neprilieha
- podla manualu mali byt v baleni aj drziaky na vodu/rucniky a noviny {vyrobca ich vraj uz nepridava - tekze treba dokupit}
Nakup infrasauny odporucam aj ked vzhladom cene by som ocakaval lepsie licovania {dveri a pripevnovacich prvkov} a to prislusenstvo by potesilo tiez {ale "kto setri ma za tri" ci ako sa to hovori :) }
- splnila ocakavanie
- Kvalita prevedenia, má 8 žiaričov (2x predné) , audio panel (usb+SD card+ rádio), maximálna spokojnosť
- Žiadne nedostatky som nezistil
- cena s porovnanim velkost a vybava
- design
- podlahovy panel ma daco do seba
- som prekvapeny ze radio je trochu pouzitelne
- rychla montaz-je to take lego(ale take cinske)
- prevedenie tzv.paprndekel-4az5mm obklad(klasika cina)
- vedel som ,ze to bude treba pospevnovat a este pokutit,ale ze az tak moc ,to ma prekvapilo
- neodporucam tieto papierace ludom,co nemaju moznost to upravit,vyztuzit
- tzv.carbon ohrev ma sklamal,prikupujem k tomu minimalne jeden fullspektrum ziaric
Ak by som sa mal rozhodnut znova,asi by som radsej kupil klasicku robustnu finsku saunu a radsej dorobil infraohrev...vyslo by ma to sice podstatne viac,ale vysledny efekt by stal za to!Bohuzial stale plati za malo penazi,malo muziky-ale kto je aspon trochu sikovny,oplati sa mu to.
- kvalitnejšie žiariče, ako iné lacné značky
- rýchle doručenie
- prijateľná cena
- veľká, ťažká pri manipulácii
- jedna latka bola rozštiepená, ale zalepili sme ju :-)
Pri výbere infrasauny som hľadala najmä kvalitu, nakoľko ju používajú aj naše 2 malé deti. Pri tejto ma oslovili špeciálne žiariče, ktoré neemitujú negatívne magnetické pole, ktorého pôsobenie (ako som sa dočítala na anglických stránkach) môže mať neblahé účinky na deti.
Neľutujem, túto infrasaunu by som kúpila znova, len by sme asi objednali montáž, nakoľko manžel nie je veľmi technický typ a skladali sme ju celý večer :-))
- Výborná vec.
- Diaľkové ovládanie audio systému funguje iba z vnútra a musíte namieriť presne na zariadenie. Takže diaľkové ovládanie je vlastne zbytočné.
Je to paráda aj pre deti. Určite sa oplatí. Ale mohla by to byť aj lacnejšia záležitosť.
- výborné opracovanie a celkové prevedenie sauny,
- po zložení je všetko funkčné, konektory nie je možné zameniť...
- elektronika pracuje výborne,
- oceňujem rádio s USB, AUX ,SD, zvuk v pohodke
- svetelná terapia,ionizátor - poteší
- malá netesnosť na spodku dverí, vyriešilo by to tesnenie medzi sklom a dorazovou lištou.
- možno spodné žiariče pod sedákmi by mohli mať väčší výkon,
- inak nemám žiadne námietky
Maximálne spokojný, odporúčam...
- Je pre 2-3 osoby,
- Pekný dizajn.
- Dobrá cena v porovnaní s ostatnými saunami s 9 karbónovými žiaričmi.
nakoľko je pre 2-3 osoby, dvaja sedíme pohodlne, nie vedľa seba, rýchle vyhriatie /9 žiaričov/, podlahový ohrev /je to super/, inak by bolo chladno na nohy. Je veľmi pekná, máme ju umiestnenú v izbe. Zložená sa dá ľahko posúvať, ak potrebujete upratať.... Zložili sme ju ľahko s manželom - cca 3 hodiny. Výhoda je že je aj vnútorný digitálny panel, dá sa pohodlne regulovať pri saunovaní. K plusu je ionizátor a rádio. Sme veľmi spokojní.
Sme 60.-tnici, rozhodli sme sa investovať do svojho zdravia, nakoľko už prichádzajú rôzne zdravotné problémy. Ešte sme sa saunovali len pár krát, ale na pokožke do hneď bolo vidno.
- pre mna ma uplne vsetko co potrebujem pre pohodlie
- pouzivam tyzden a zatial ziadne
prijatelna cena, je to pekny kus nabytku a hlavne perfektne funguje zatial uplna spokojnost
Maximálna spokojnosť, postavené za hodinku, zatiaľ funguje všetko ako má. Určite odporúčam.
S produktom som veľmi spokojná.
Vrelo odporúčam.
- dobrý výrobok v dobrej cene
som spokojný s objednaným a dodaným tovarom
- priestranná
- splnila očakávania
- trošku chýba podlahový ohrev
Doporučujem, je to výborná vec na relax.
- dizajn
- kvalitne ziarice
- podlahovy ziaric
Ok
- drevo červený céder
- karbónové žiariče
- podlahový žiarič
- kvalita
je super mať saunu doma, verím že sa dostavia aj pozitívne výsledky, kupoval som ju najmä na prehriatie tela a pre zlepšenie imunitného systému v týchto chladných a sychravých dňoch, keď sú bacily všade okolo :-)
- Použila som saunu trikrát zatiaľ, trikrát som sa lepšie vyspala a mám dojem, že aj kĺby trošičku povolili. Ostatné zatiaľ posúdiť neviem. Sauna sa mi páči, má šikovné rozmery, vymenila som ju za jednu skriňu. Podlahové kúrenie je úžasné, a tiež sa mi páči,že ovládací panel je vonkajší aj vnútorný.
- Montáž bola veľmi jednoduchá.
- Zatiaľ neviem o ničom.
Saunu som chcela hlavne kvôli kĺbom.Ale aj kvôli ostatným deklarovaným účinkom. Som rada, že som sa rozhodla pre kúpu a dúfam, že nebudem banovať, a že po dlhšom používaní sa účinky prejavia naplno.
- Dobrá cena, slušný výkon, kvalitné prevedenie
Dobrá cena, slušný výkon, kvalitné prevedenie
Zobrazujem 201 - 220 zo 241 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13 Ďalšie »